Poós Miklós

MERJ A TEHETSÉGED LENNI

Rólam mondták


"Hasznos támpontokat adott ahhoz, hogyan éljem meg a belső tehetségem. Azóta sokkal tudatosabban építem fel magam." (Eszter, 28, marketing manager)

"Tetszett a stílusa, megnyerte a bizalmamat, igazi szakértő. Segített abban, hogy a menedzsmenttel együtt megtaláljuk valódi erősségeinket a vezetésben. Új értékeket fedeztünk fel magunkban és egymásban azáltal, hogy finoman a határaink felé mozdított bennünket." (Júlia, 33, HR manager)

"Különleges program volt, amilyenen még sosem vettem részt. Mélyreható megértést kaptam arról, hogy hogyan hassak másokra tudatosan, és megtaláltam a kulcsot ahhoz az énemhez, amely meggyőző és hitelesen tud másokhoz kapcsolódni." (János, 43, key account executive)

"Megtanulhattam, hogyan dolgozzak együtt jobban a kollegáimmal. Miklós briliáns módon mutatott erre új lehetőségeket és módszereket." (Dávid, 45, könyvelő)

"Segített megtalálni valódi tehetségem területeit és megbirkózni a problémás helyzetekkel, emellett megtalálni a hajtóerőt, hogy a blokkoló falakat áttörhessem." (Miklós, 38, mérnök)