MERJ A TEHETSÉGED LENNI

Édesanyám velem várandósan folyamatosan három zenét hallgatott újra és újra: Csajkovszkij b-moll zongoraversenyét, Chopin e-moll zongoraversenyét és Mendelson e-moll hegedűversenyét.

Felnőve mégis racionális pályát választottam, közgazdász és üzletember lettem. Rengeteg tapasztalatot szereztem arról, hogy mi kell a sikerhez, de arról is, hogy a sikernek semmi köze a boldogsághoz. Lehet valaki egyszerre nagyon sikeres és ennek ellenére fogalma sincs, hogyan kellene az álmait élnie. Azután végre elég bátor lettem feltenni a kérdést: ki is vagyok én? És elindult az a kutató munka, ami azóta is végigkíséri az életem...

Poós Miklós

Szervezeti tanácsadó, tréner, Keynote előadó és akkreditált Unitive™ Coach. Közgazdász, MBA, mentálhigiénés szakember. Több, mint 2000 óra coaching tapasztalattal a háta mögött, 15 éve dolgozik a szervezetben lévő tehetség és potenciál kibontakoztatásáért, olyan cégek vezetőivel, mint a Porsche, a Siemens vagy a Microsoft.

Jelenleg Magyarország vezető tréningintézete, a KANOA Group Hungary ügyvezetője (www.kanoagroup.com) Eddig több, mint 50.000 munkavállaló fejlesztésében vett részt, munkája során számos országban és kontinensen megfordul, hogy tudását nemzetközi színtéren is kamatoztassa.

Szakterületei az attitűdfejlesztés, a tehetségmenedzsment, a szervezeti változások és a motiváció.

"Mindenki tehetség valamiben. Tanácsadói munkám során segítek ügyfeleimnek megtalálni és kibontakoztatni ezt a tehetséget, ami új erőforrásokat teremt, és üzleti célokat támogat."