MERJ A TEHETSÉGED LENNI

Poós Miklós vagyok. Üzletember és művész. A színpad mindkét oldalát ismerem. Tudom, milyen megélni és kibontakoztatni a bennünk rejlő tehetséget.

A tehetség adomány. Valami, amire rá lehet csodálkozni, ami nagyobb nálam, ami nem az enyém, de kaptam, hogy gondozzam és vigyázzak rá.

Saját értékességemnek tudatában kell lennem. Ennek kibontakoztatásához használom a zongorát, ami egy sokszínű, eklektikus hangszer, az önkifejezés nagyszerű eszköze. Hatással van a hallgatóságra, akik szintén meg akarják tanulni, hogy hogyan legyenek hatással másokra.

Ebben a folyamatban először saját magunkkal kell tisztában lennünk. Ki vagyok én és miben vagyok igazán kiemelkedő? Ezután meg kell tapasztalni, hogy vajon mások hogyan és milyennek is látnak engem. Ezt összevetni a saját magamról alkotott képpel sokszor fájdalmas. Végül tudnom kell, mire vágyom, hova is szeretnék eljutni, és mi az, ami ebből már most is megvan. És ahol ez a három kép összeér, ott már ebben a pillanatban is igazán átütő és hiteles vagyok. Innen érdemes elindulni, és programjaimon ezt segítek megtalálni minden résztvevőnek.