Tréningek

A valódi művészek képesek fókuszban lenni, és harmóniában élni önmagukkal és másokkal. Könnyen bírnak befolyással másokra, és gyakran válnak közönségük példaképévé. Nincs ez másként az üzleti világban sem. A program analóg módon használja a zenét és a zongorát, hogy az üzleti és emberi kihívásokra választ adjon.

A vezető mint példakép - Karizmatikus vezető
Prémium program felsővezetőknek

"Hogyan vezessünk szenvedéllyel, és legyünk az üzletünk sztárjai"

A nagyszerű tanárok, feltalálók, vagy előadóművészek mind olyan emberek, akikre felnézünk, akiket csodálunk, mert megvan bennük az erő, hogy egy életre befolyással legyenek ránk. Hogy karizmatikus vezetők legyünk, nekünk is példává kell válni saját csapatunk számára, inspirálva-vezetve őket, és a kihívásokkal teli időkben is tiszta célokat és képet mutatva.

A szeminárium résztvevői a karizmatikus művészek példáján keresztül elsajátítják ezt a tudatállapotot, és megteszik a legfontosabb lépést afelé, hogy inspiráló vezetőkké váljanak.


Hogyan bontakoztasd ki a tehetséged az üzleti világban?
Tehetségmenedzsment tréning, vagy motivációs előadás

Fejlődni és túllépni önmagunkon művészi munka. Személyiségünk egy hangszer, amelyen megtanulhatunk játszani. Vajon mi kell ahhoz, hogy gyümölcsöző tehetségünket kibontakoztassuk, és művészi módon éljük az életünket? Hogyan szólaltassuk meg hangszerünket és nyűgözzünk le másokat? Az előadás erre ad megoldásokat.


"Mindenki tehetség valamiben. Tanácsadói munkám során segítek ügyfeleimnek megtalálni és kibontakoztatni ezt a tehetséget, ami új erőforrásokat teremt, és üzleti célokat támogat." Poós Miklós